Statistieken

Dag trouwe bezoekers van deze website!
Zoals beloofd nog één bericht en dan kan ik mijn derde langere fietsreis gaan afsluiten. Op internet dan, want er valt nog wel wat meer weg te werken. Wat te denken van de ruim 6000 foto’s en ongeveer even veel herinneringen in mijn hoofd…

Hieronder (klik op het gele plaatje en hij wordt vergroot) een overzicht van allemaal getalletjes die bij mijn reis horen. Hoeveel kilometers heb ik gefietst? Wat was de hoogste temperatuur? Wat de laagste? Hoeveel kilogram aan bagage had ik mee?….  enz enz.
Statistiekjes voor wie ze interessant vindt.

Nogmaals allemaal hartelijk dank dat je me hebt gesteund en gestimuleerd hebt met je reacties. Ik kon ze lang niet altijd beantwoorden, maar neem van me aan dat ik alle berichten tot mijn groot genoegen gelezen heb. Is leuk hoor, als je in den verre in je tentje berichten van het thuisfront kunt lezen.
Als laatste wil ik Martijn vd Graaf nog eens bedanken voor het helpen met het opzetten van deze website. Martijn, super oud-leerling…,: Top! Zonder jou had ik digitaal niet bestaan….!  Nog eenmaal op z’n Spaans: Amigos adios! 

AVS   = Average Speed: Gemiddelde snelheid per uur
ODO  = “Bruto” gefietste kilometers, dus inclusief ritjes om boodschappen te doen,
                rondritten door een stad enz. Echt álle gefietste kilometers.

 

Dit bericht is geplaatst in Deel 3: Europa. Bookmark de permalink.

2 reacties op Statistieken

 1. Ankie Walhout schreef:

  Wat een indrukwekkende lijst met cijfers Johan, hoewel voor mij, als leek, niet alles even duidelijk is (ODO-kilometers AVS), vind ik het heel erg leuk om te lezen.
  Die snelheid van 75 km. is ook erg indrukwekkend.
  Ik verheug me nu al op je foto-album en/of dia’s. 🙂

 2. Hans schreef:

  Is het bijhouden van statistieken naast wereldfietsen je andere hobby? Ziet er erg goed uit. Om op 100.000 hoogtemeters te komen had ik de muur van Geraardsbergen en de Cauberg een paar keer genomen. Bedankt voor je verhalen.
  Anneke en Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *